Skip to main content

Onze visie

Verzekeringskantoor Ackerman is een dynamisch familiebedrijf van reeds 3 generaties zelfstandigen, met meer dan 40 jaar ervaring en expertise in de verzekeringssector.

In 1989 namen Frank en Lieven het verzekeringskantoor over van hun vaders Hubert en Jozef. In 2014 treedt ook Nathalie Ackerman, dochter van Frank, in de voetsporen van haar vader. De derde generatie Ackerman biedt zich aan… In 2018 gaat Frank op pensioen en nemen Nathalie & Lieven de zaak over.

Verzekeren is een kwestie van maatwerk. Om die reden bieden wij u een vast aanspreekpunt met persoonlijk contact en kwaliteit. Verzekeren, van mens tot mens, in vertrouwen, om uw veiligheid & uw zekerheid te garanderen. Steeds vooruitziend zijn, is één van onze sterktes. We streven tevens naar een professionele opvolging van uw schadedossier met service, tevredenheid en een langdurige relatie op de eerste plaats.

In een maatschappij in verandering , waar snelheid niet onbelangrijk is geworden, investeren wij ook in onze digitale bereikbaarheid. Bereikbaar zijn, is in combinatie met snelheid en transparantie, een zeer belangrijke meerwaarde geworden. Onze ambitie is om samen met u mee te groeien en uw belangen te verdedigen waar nodig, van risico analyse tot schade afhandeling.

Met het oog op de toekomst en het verleden in gedachten, trachten wij een financiële bescherming op maat voor te stellen voor uw gezin of uw bedrijf. Zowel jongeren, alleenstaanden, gezinnen, zelfstandigen,  ondernemingen en verenigingen kunnen bij ons terecht. Als exclusieve partner van KBC Verzekeringen, hebben wij dan ook de nodige kwaliteit en expertise in huis.

Als u een schadegeval hebt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Dat begrijpen we. Daarom staan wij altijd voor u klaar en blijven we steeds bereikbaar.